Generelle forhold

Cyklerne ejes af Cold Hawaii Mountainbikes i/s.

Cyklerne er ikke forsynet med en lås. Så det er dit ansvar, at cyklen ikke efterlades usikret.  Vi har til rådighed et antal kabellåse, som I kan medbringe, men de opfylder ikke lovens krav ift. forsikring. Derfor hæfter du i tilfælde af tyveri, for det fulde beløb af cyklens værdi (ca. 10.500 kr for mouintainbikes og 5.000 kr. for Citybikes). 

Medmindre du har tegnet en tillægsforsikring, er du ansvarlig for enhver skade på cykel og udstyr og der skal betales for skader omfattende f.eks skæve hjul, betydelige ridser, buler eller brud af enhver komponent. Vi opkræver kun udgifterne til reservedele og opkræver ikke ekstra for arbejdskraft.

Cykel og evt. andet lejet udstyr skal returneres i ordentlig og ikke-forringet tilstand, inden for den aftalte frist. Cold Hawaii Mountainbikes i/s er ansvarlig for god teknisk stand af cyklen.

Det er vigtigt, at du udviser respekt for naturen, stierne i skoven og de andre, du møder i skoven.

Børn under 18 skal være ledsaget af en voksen i lejeperioden.

Som lejer er du forstået med, at enhver aktivitet på cykel indebærer et vist element af risiko. Enhver person der bruger vores udstyr, gør det alene på eget ansvar. Cold Hawaii Mountainbikes påtager sig intet ansvar for personskade, tab eller skade på ejendom, herunder skader på- og tilsmudsning af tøj i lejeperioden. Lejer har det fulde ansvar for enhver ulykke, personskade eller dødsfald. Dette omfatter blandt andet og er ikke kun begrænset til følgende: Skader på beklædningsgenstande og udstyr. Forårsagelse af eventuel skade på dig selv og/eller skade på andre, herunder styrt og tab af kontrol, som kan medføre død, lammelse, hovedskader, benskader, armskader, rifter, skrammer, påkørsel af træer, biler, buske, skilte og andre forhindringer.

Alle skal bære hjelm i forbindelse med kørsel på MTB. Vi leverer en hjelm med cyklen. Hvis du lejer en Citybike, kan du selv beslutte, om du ønsker at anvende hjelm.