trails

Området i Thy rummer masser af muligheder for at komme på single tracks

For mange er det en stor oplevelse, at komme i skoven og prøve kræfter med en mountainbike. Derfor tilbyder vi til alle grupper, at vi kører med på sporet og instruerer i teknik og sikkerhed således, at alle kommer glade ud og hjem.
Med cyklen følger en hjelm og der er mulighed for at få udleveret kort eller man kan køre sporet via en vejviser-app, der hurtigt downloades.

Uden for Klitmøller finder I 3 singletracks. Alle i varieret landskab med plantage og skov. Her er en beskrivelse af dem

Vilsbøl

Turen går til sporet i Vilsbøl Klitplantage, som har en længde af ca. 7 km. Sporet har mange sjove og tekniske elementer, som passer perfekt til nybegynderen, men bestemt også den øvede rytter. Der er netop lagt nogle udfordrende elementer på sporet, bl.a. berms, boardwalks og hop, hvis den skal have fuld gas. Man kan dog også vælge at køre pænt udenom disse.

Sporet ligger ca 5 km. fra Klitmøller. Det ligger flot gemt i en skov med blandet vegetation med åbne pladser. Virkelig en flot naturoplevelse. Ca. 120 højdemeter.

Thorsted (Vandet Klitplantage)

Ruten har en længde på ca. 11 km. Sporet er flere steder udfordrende og passer perfekt til den øvede rytter, der elsker adrenalin i blodet.

Sporet har et godt flow og masser af udfordringer, med masser af rødder. Der er ikke mange pauser på sporet men til gengæld er du sikker på et stort grin over hele ansigtet. Sporet kan ikke anbefales til urutinerede ryttere. Sporet ligger ca. 8 km. fra Klitmøller. Ca. 90 højdemeter.

Tvorup

Turen går til sporet i Tvorup Klitplantage, som har en længde af ca. 10 km. På vej mod sporet kører man ad den smukke kystvej mod Vorupør, og turen byder på mange skønne naturoplevelser. I alt tilbagelægges ca. 30 km på cykel. Turen passer perfekt til dig, der har gode ben, og som ønsker mere erfaring på en MTB-cykel. Sporet rummer ikke de store udfordringer.

Detaljeret kort 

Vilsbøl

Thorsted (Vandet Klitplantage)

Tvorup

Vilsbøl detail
Thorsted detail
Tvorup detail

Områdekort

Vilsbøl

Thorsted (Vandet Klitplantage)

Tvorup

Vilsbøl områdekort
Thorsted område
Tvorup område